Despre mine

M-am născut în 1965 în Ploiești. Am avut o copilărie senină și liniștită. Îmi aduc aminte și acum multe dintre aventurile de pe dealurile încărcate de vii din Valea Călugărească sau atmosfera inconfundabilă a cositului din Salcia, locurile unde mi-am petrecut o parte dintre vacanțe, la bunici.

Sunt ceea ce sunt în acest moment în primul rând datorită părinților, oameni fără multe studii dar cu convingeri sănătoase, pentru care educația copiilor era mai importantă decât o haină mai bună pentru ei. În al doilea rând, am avut ca modele pentru viață trei profesori: profesorul de matematică din gimnaziu (Dinu Nicolae), profesorii de fizică (Sandu Mihai) și de matematică (Vîrlan Ion) din liceu (oare de ce am ales să studiez fizica?).

Mi-a plăcut totdeauna să învăț și natura a fost darnică cu mine, am fost șef de promoție în gimnaziu și în liceu, șef de an timp de cinci ani în facultate.Când am luat contact cu viața reală în toamna lui 1989, în fabrică, mi-am promis mie să nu  activez niciodată politic. Și până acum m-am ținut de promisiune.

Cred că un om trebuie judecat în primul rând după ce face și mai puțin după ce spune și de aceea vă invit să vedeți ce am făcut până acum.