Începuturi

Comunicarea se schimbă pe zi ce trece. Au apărut pe rând telefonul mobil, emailul, chatul, messengerul, skype, telefonul inteligent...

Suntem bombardați informațional în fiecare zi și din toate direcțiile. Dar mai știm oare să comunicăm cu adevărat? Citeam nu de mult cum trebuie să scrii un email pentru ca impactul să fie maxim. Doar căteva cuvinte, cu informația de bază conținută dacă se poate în prima frază, sau chiar în subiectul mesajului. Altfel, atenția cititorului se pierde rapid și comunicarea devine ineficientă.

Simt însă uneori că am mai multe de spus. Am idei la care simt nevoia unor reacții. Să combat și să fiu combătut. Am studiat o vreme Facebook-ul. După părerea mea mesajele transmise aici se diluează rapid.

De aceea am decis să realizez acest site. Încă mai lucrez la el și mai am multe de învățat, deoarece îl fac singur. Așa îl ”simt” și îl înțeleg. Deocamdată, am introdus în pagină un formular pentru comentarii și discuții. Sper să funcționeze și sper să fie folosit cu decență. Nu vreau ca aceste pagini să se umple de venin, avem destul la televizor. Dar sunt convins că putem învăța unii de la alții cum să facem lucrurile să meargă mai departe, bazându-ne pe respect, repectarea unei ierarhii a valorilor și transparență în acțiuni și decizii.

Bine. Împreună.